The forum is dedicated to all the Aryan who believe in change and want to be changed

Latest topics

» is india lagging behind china??
general  awareness test EmptyMon Sep 07, 2009 5:15 am by help

» how to install jdk effectively?
general  awareness test EmptyMon Sep 07, 2009 5:13 am by help

» Money is not everything
general  awareness test EmptySun Aug 16, 2009 4:42 am by Admin

» general knowledge test 4
general  awareness test EmptyWed Jul 01, 2009 2:28 am by Admin

» loop problem...
general  awareness test EmptyMon Apr 27, 2009 12:40 am by help

» companies address with hr email ids
general  awareness test EmptyMon Apr 27, 2009 12:36 am by help

» Here is a new trick how to hack windows xp's admin password...
general  awareness test EmptyWed Apr 22, 2009 1:42 pm by Soumen

» Gate Preparation
general  awareness test EmptyFri Apr 17, 2009 5:40 pm by shubajit

» Now answer this.....
general  awareness test EmptyWed Apr 15, 2009 7:40 pm by shubajit

HIt counter


    general awareness test

    avatar
    sunil

    Posts : 10
    Join date : 2009-03-31

    general  awareness test Empty general awareness test

    Post  sunil on Tue Mar 31, 2009 6:23 pm

    if you want test your general knowladge then you have to go through following question..
    if you get (>15) then you are very good in GK
    if you get (>10) then you are good in GK
    if you get (>7) then you are avrage in GK
    and below 5 you are not good in GK
    All question are of two marks.

    QN1.The first lady prime minister of a country was
    (a)Sirimavo Bhandarnaike(sri lanka)
    (b)Maria Estate pew(argentina)
    (c)junko taibai(japan)
    (d) none of these

    QN2.The prize winning title of Arundhati Roy for Booker's Prize in 1997 was
    (a)Amsterdam
    (b)The God of small thing
    (c)Disgrace
    (d)Last Orders

    QN3.The headquater of IAEA are situated at
    (a)Vienna
    (b)Geneva
    (c)Rome
    (d)Peris

    QN4.Irani Trophy is associated with which of the following games?
    (a)football
    (b)badminton
    (c)hockey
    (d)cricket

    QN5.India's first atomic reacter
    (a)zerlina
    (b)dhruva
    (c)apsara
    (d)kamini

    QN6.Bharatiya janta party was founded in
    (a)1950
    (b)1960
    (c)1970
    (d)1980

    QN7.Aristotle was
    (a)greek ethical
    (b)greek metaphysical and politician
    (c)greek philosopher
    (d)all of the above

    QN8.Which country is the largest producer of manganese in the world
    (a)Brazil
    (b)USA
    (C)USSR
    (d)India

    QN9.The frist metal used by man
    (a)iron
    (b)copper
    (c)gold
    (d)bronze

    QN10.Montreal protocolis related to
    (a)ozone depletion
    (b)nuclear weapons
    (c)landmines
    (d)seabed



    plz submit your answer in the form of alpha numeric like QN1.(a)QN2.(b).
    when you will submit your answer ......i will send you your remark .
    avatar
    help

    Posts : 25
    Join date : 2009-04-01
    Location : Durgapur

    general  awareness test Empty Re:general awareness test

    Post  help on Wed Apr 01, 2009 4:00 am

    the answers are..
    QN1: a

    QN2: b

    QN3: a

    QN4: d

    QN5: c

    QN6: d

    QN7: d

    QN8: d

    QN9: b

    QN10: a
    avatar
    Abhishek

    Posts : 6
    Join date : 2009-03-31

    general  awareness test Empty general awareness test

    Post  Abhishek on Wed Apr 01, 2009 9:54 am

    1.a
    2.b
    3.b
    4.d
    5.b
    6.d
    7.d
    8.b
    9.d
    10.a
    avatar
    anil_ece16

    Posts : 4
    Join date : 2009-03-31

    general  awareness test Empty The answers are

    Post  anil_ece16 on Thu Apr 02, 2009 9:45 pm

    1.a
    2.b
    3.b
    4.d
    5.c
    6.c
    7.d
    8.d
    9.d
    10.a
    avatar
    sudeepto

    Posts : 21
    Join date : 2009-03-31
    Age : 31
    Location : heaven in d hell

    general  awareness test Empty Re: general awareness test

    Post  sudeepto on Thu Apr 02, 2009 10:55 pm

    1 a
    2 b
    3 a
    4 a
    5 c
    6 d
    7 d
    8 d
    9 a
    10 a




    by d way 4 qno9 bronze isnt a metal its an alloy

    Sponsored content

    general  awareness test Empty Re: general awareness test

    Post  Sponsored content


      Current date/time is Sun Apr 21, 2019 6:09 pm