The forum is dedicated to all the Aryan who believe in change and want to be changed

Latest topics

» is india lagging behind china??
Mon Sep 07, 2009 5:15 am by help

» how to install jdk effectively?
Mon Sep 07, 2009 5:13 am by help

» Money is not everything
Sun Aug 16, 2009 4:42 am by Admin

» general knowledge test 4
Wed Jul 01, 2009 2:28 am by Admin

» loop problem...
Mon Apr 27, 2009 12:40 am by help

» companies address with hr email ids
Mon Apr 27, 2009 12:36 am by help

» Here is a new trick how to hack windows xp's admin password...
Wed Apr 22, 2009 1:42 pm by Soumen

» Gate Preparation
Fri Apr 17, 2009 5:40 pm by shubajit

» Now answer this.....
Wed Apr 15, 2009 7:40 pm by shubajit

HIt counter


    Test your current affairs and general knowledge

    Share

    Abhishek

    Posts : 6
    Join date : 2009-03-31

    Test your current affairs and general knowledge

    Post  Abhishek on Wed Apr 01, 2009 10:31 am

    Hi friends,i'll not give marks or comment either u r very good ,good or average.just test ur general awreness.
    Here the questions are:

    1.My Country My Life is the book authored by which Indian politician?
    a.Manmohan Singh
    b.Lal Krishna Advani
    c.Jaswant Singh
    d.Sonia Gandhi

    2.Which country has blocked the popular website – YouTube?
    a.China
    b.India
    c.Brazil
    d.USA

    3.Intelligence Everywhere' is the punch line associated with which company?
    a.Nokia
    b.Motorola
    c.Samsung
    d.Sony Ericsson

    4.How many Bharat Ratna awardees have won the Nobel Prize till date?
    a.3
    b.1
    c.2
    d.4

    5.Who is the CEO of Apple?
    a.Steve Ballmer
    b.Steve Jobs
    c.Jonathan Schwartz
    d.Eric Schmidt

    6.Ban Ki-moon, the present Secretary General of United Nations, hails from which country?
    a.South Korea
    b.North Korea
    c.Japan
    d.Thailand

    7.Name the country which shares the independence day on same day as that of India.
    a.China
    b.Indonasia
    c.South Korea
    d.Pakistan

    8.Which player has won the highest number of grand slams?
    a.Roger Fedrer
    b.Boris Baker
    c.Pete Sampras
    d.Andre Agassi

    9.The country known as the land of the midnight sun
    a.Japan
    b.Norway
    c.Italy
    d.China

    10.The biggest desert in the world
    a.Thar
    b.Gobi
    c.Sahara
    d.Namibia

    sunil

    Posts : 10
    Join date : 2009-03-31

    answer

    Post  sunil on Wed Apr 01, 2009 1:28 pm

    1-c
    2-a
    3-c
    4-c
    5-c
    6-a
    7-b
    8-b
    9-b
    10-c

    help

    Posts : 25
    Join date : 2009-04-01
    Location : Durgapur

    reply of "current affairs and general knowledge"

    Post  help on Thu Apr 02, 2009 12:08 am

    according to me the answers are

    1> b

    2> a

    3> d

    4> d

    5> b

    6> a

    7> b

    8> b

    9> b

    10> c
    Very Happy Very Happy Very Happy

    anil_ece16

    Posts : 4
    Join date : 2009-03-31

    answer

    Post  anil_ece16 on Thu Apr 02, 2009 9:40 pm

    1.b
    2.a
    3.d
    4.d
    5.d
    6.a
    7.c
    8.c
    9.b
    10.c

    sudeepto

    Posts : 21
    Join date : 2009-03-31
    Age : 30
    Location : heaven in d hell

    Re: Test your current affairs and general knowledge

    Post  sudeepto on Thu Apr 02, 2009 10:36 pm

    1 a
    2 a
    3 b
    4 a
    5 b
    6 a
    7 c
    8 c
    9 b
    10 c

    Sponsored content

    Re: Test your current affairs and general knowledge

    Post  Sponsored content


      Current date/time is Sun Aug 19, 2018 2:40 am